Informatičke usluge

Upravljanje projektima je daleko od doslovne primene tehnika planiranja. Dobra komunikacija članova u projektnom timu, upravljanje promenama i zadani projektni tim, imaju neizostavan uticaj na ishod svakog projekta, kada su u pitanju savremeni informacioni sistemi.

Europos tim stručnjaka, svojim znanjem i iskustvom na području upravljanja projektima, sigurno, pouzdano i konstantno, pridonosi kvalitetu prenošenja znanja i veština ka svojim klijentima, zaposlenima u tim kompanijama, i njihovom profesionalnom usavršavanju, a sve u cilju stvaranja veće vrednosti i kontinuirane težnje ka poslovnoj izvrsnosti.

Iza kompanije Europos stoji tehnologija i znanje koje će omogućiti da rešenja uvek budu isporučena u roku, bez obzira koliko je zahtev klijenta kompleksan.

Europos tim ima veliko radno iskustvo a informaciona rešenja se prilikom poslova implementacije i obuke, brzo i jednostavno prilagođavaju svim potrebama poslovanja.

Europos tim za implementaciju i obuku, zahvaljujući stručnom pristupu i brojnim primerima iz prakse, omogućava da faza implementacije i obuke, bude olakšana i značajno ubrzana, bez bojazni da će doći do zastoja u poslovnim procesima u vašem preduzeću.

Europos informaciona rešenja su jedinstveno dizajnirana i projektovana tako da pružaju maksimalne prednosti vašem preduzeću.

Rešenja koja smo razvili tokom prethodnih godina, u potpunosti su domaći brend, što predstavlja jednu od prednosti kojom se diferenciramo na tržištu. To nam daje slobodu i mogućnost da u potpunosti prilagodimo informacioni sistem vašem poslovnom modelu.

Uvek težimo da kompletan asortiman naših proizvoda prilagodimo željama i potrebama svojih klijenata. Svojim proizvodima uspostavljamo nove trendove i izlazimo u susret zahtevima naših klijenata.

Europos stručni tim preuzima kompletnu brigu o podršci i održavanju vašeg informacionog sistema, računarske i POS opreme, u skladu sa vašim potrebama.

Stručnim i brzim odzivom, obezbeđujemo vam dodatno vreme za još efikasnije i brže poslovanje vaše firme. Veliko iskustvo i odlično poznavanje raznorodnih tehnologija koje poseduju naši stručnjaci, garantuje da ćete dobiti najoptimalnije rešenje i za najkompleksinije probleme, uvek vodeći računa o potrebama i mogućnostima vaše kompanije.

Od momenta implementacije i tokom daljeg korišćenja informacionog sistema, obezbeđeno je stalno održavanje u cilju poboljšanja i unapređenja rada, uključujući

  • Preventivno i korektivno održavanje
  • Odgovor na zahtev za podršku u roku od 2 sata
  • Softversku i hardversku podršku 24 x 7, 365 dana u godini
  • Zamenu hardvera i ugradnju rezervnih delova na licu mesta

Jedna od najznačajnijih delatnosti koje kompanija Europos obezbeđuje svojim klijentima je kompletna usluga servisa.

Kvalitetna, stručna i pravovremena reakcija našeg servisnog odeljenja, višegodišnji visok nivo usluge, preventivna servisna održavanja, briga o koriscnicima, rezultirali su da danas, posle dve decenije poslovanja, imamo veliki broj korisnika koji svoje poverenje ukazuju Europos timu, još od prvog dana započinjanja svog biznisa.

Mi obezbeđujemo najbrži i najefikasniji način servisne usluge, bazirane na internacionalnim standardima i iskustvima.