Industrija mesa MATIJEVIĆ - Novi korinisk europos POS i ERP softverskog rešenja

Matijević d.o.o. novi korisnik. Rame uz rame sa najboljima

Industrija mesa Matijević d.o.o. iz Novog Sada, novi je korisnik HUBIE ERP POS informacionog sistema koji će biti instaliran u 120 maloprodajnih objekata i imaće više od 240 POS kasa.

Softver za kase - Mesare Matijević logo izduženi

Europos će po sistemu ‘ključ u ruke’ pored softverskog rešenja isporučiti i celokupnu POS (Point of Sale), hardversku i fiskalnu opremu za svih 120 prodavnica u ovom velikom lancu maloprodaje.

Stručni timovi Europos tehničara na lokacijama maloprodaja IM Matijević d.o.o., odmah po završetku snimanja stanja i izrade projekta, pristupili su poslovima umrežavanja celokupne opreme, zajedno sa vagama za merenje, u jedan sveobuhvatan najsavremeniji maloprodajni informacioni sistem koji će kompaniji Matijević d.o.o. omogućiti najoptimalnije korišćenje svih resursa uz smanjenje troškova i povećenje profita.

Maloprodajni objekti industrije mesa Matijević d.o.o. specijalizovani su za promet hrane, pre svega mesa i mesnih prerađevina i razmešteni su širom Srbije a kompanija je lider na tržištu u navedenom segmentu.

Mesare Matijević novi korisnik Europos POS i ERP poslovnog softvera

Mesare Matijević novi korisnik Europos POS i ERP informacionih rešenja

Trenutno je u funkciji 120 objekata sa tendencijom stalnog rasta, u kojima je uposleno oko 1400 trgovaca koji će u narednom periodu proći obuku u Europos trening centrima po sistemu koji omogućava neometanu punu funkcionalnost maloprodajnih objekata kompanije Matijević d.o.o.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *