Europos IT Services. Software development company. Belgrade Serbia

Europos – Informaciona rešenja

Europos profil kompanije

Europos je savremena kompanija čija je osnovna delatnost analiza, razvoj i implementacija informacionih rešenja.

Europos obezbeđuje funkcionalnost i integraciju informacionih sistema kroz:

  • konsalting, u pogledu savremenih poslovnih i tehnoloških razvojnih trendova
  • definisanje novih poslovnih koncepata
  • izbor najadekvatnije tehnološke solucije i uvođenje najsavremenije tehnologije

Europos ima spremna informatička rešenja iz oblasti proizvodnje, veleprodaje, maloprodaje, ugostiteljskih i hotelskih usluga, transporta, skladištenja, finansijskog i administrativnog sektora. Ova rešenja još od 1991. godine omogućuju kompanijama da posluju efikasnije, profitabilnije, savremenije, i da na taj način steknu i zadrže lidersku poziciju u svojoj oblasti. Europos se rukovodi principom razvojnosti i otvorenosti sistema. U okviru toga je naglašena lakoća i jednostavnost rada, jednostavnost integrisanja sa drugim rešenjima i jednostavnost implementacije. Prilagođavanje i nadgradnja, modularnost rešenja i stalno usavršavanje podrške klijentima, je stalna odrednica Europosa.

Europos kontinuirano analizira razvoj savremenih poslovnih koncepata i aktivno doprinosi razvoju i primeni vrhunske tehnološke ponude koja se dokazuje na najboljim primerima u svetskoj praksi.

Korisnici Europos softverskih rešenja su klijenti iz različitih oblasti bez obzira na veličinu ili stepen razvoja IT-a.

Europos svojim pristupom pri istraživanju savremenih standarda rada svetskih kljenata i upotreba savremenih tehnologija, čini da standardi poslovanja na lokalnom nivou, adekvatnom upotrebom, nađu svoje mesto na globalnom tržištu, bez obzira na visoku konkurenciju.

Naš glavni interes je da svim klijentima omogućimo značajne korake u realizaciji svojih projekata, što je i osnovna vizija svakog od njih.