Europos softver - poslovni softver Beograd

Softver za piće i hranu

Informaciona rešenja za proizvodnju i proizvodne delatnosti su jedna od specifičnosti kompanije Europos.

U svom dosadašnjem radu, razvili smo veliki broj informacionih rešenja i modula primenjivih u različitim tipovima proizvodnje, kao što su: proizvodnja pića i hrane,pekarska proizvodnja, farmaceutska proizvodnja, serijska proizvodnja, pojedinačna proizvodnja, projektna proizvodnja i slično.

Svi moduli naših informacionih rešenja za proizvodnju, mogu se dodatno prilagoditi kupcu ili povezati sa bilo kojim drugim programom, ili sveobuhvatnim rešenjem Hubie ERP.

Informacioni sistem za proizvodnju, u preduzećima često predstavlja osnovni posao, i kao takav je jedan od najvrednijih resursa preduzeća. Dok neke propratne funkcije informacionog sistema kao što su knjigovodstvo, skladištenje, kadrovska evidencija i slično, jako malo utiču na konačan profit preduzeća, pokrivanje same proizvodnje informacionim sistemom uvek ima jako veliki uticaj na profit preduzeća. Zbog toga su moduli za proizvodnju daleko najisplativiji i omogućavaju najbrži povratak uložene investicije.

Modul proizvodnja -Hubie ERP Srbija. Ikonica-128px

Modul proizvodnja. Hubie ERP Srbija

Iskustveno, mi u Europosu znamo da je svaka proizvodnja unikatna, specifična, i da u svakoj postoji neka komparativna prednost. Po pravilu, kupcima ne samo da nudimo gotova informaciona rešenja za proizvodnju, već time nudimo i rešenja za njihove probleme.